2020 iPhone modelleri hakkında dikkat çekici iddia!

Apple, birkaç ay sonra 2019 iPhone modellerini duyuracak. Ancak şimdiden ortaya çıkan tezler, 2019 iPhone modellerinin yanı sıra 2020 iPhone modelleri hakkında dikkat cazibeli ayrıntılar veriyor. Bu ayrıntılara nazaran 2020 iPhone 5G irtibat özelliğine sahip olacak.

2020 iPhone modelleri 5G ile gelecek

Analist Ming-Chi Kuo’ya nazaran, 2020 yılında üç farklı iPhone modeli bizleri karşılayacak. OLED ekrana sahip olacak üç modelden sadece ikisi 5G ilişki özelliğine sahip olacak. 5.4 inç, 6.1 inç ve son olarak 6.7 inç olmak üzere üç farklı ekran boyutuyla gelecek iPhone’lardan 6.1 inç ekran boyutuna sahip olan modeli 5G irtibatlara dayanak vermeyecek. Yalnızca LTE dayanaklı olacak. 5G kontaklara dayanak verecek modellerin ise Qualcomm 5G yongasını kullanacağı ön görülüyor.

Bu boyutlara bakılacak olursa 2020 yılındaki iPhone modellerinin şimdiki modellerden biraz daha küçültülmüş ekran modellerine sahip olacağını söyleyebiliriz. Lakin en büyük iPhone modelinin tekrar Max ismine sahip olması bekleniyor. Bir de R model ismine sahip bir iPhone’un tanıtılması beklentiler ortasında yer alıyor. Alışılmış bu isimler, değişkenlik de gösterebilir.

2020 iPhone modelleri hakkında kesin konuşmak için şimdi çok erken. Lakin bu bilgilerin hakikat çıkma ihtimali de oldukça bir yüksek.

Başa dön tuşu