Galaxy S10 renk seçeneklerine bir yenisi eklendi!

Son yıllarda bilhassa amiral gemilerini kullanıcılar ile buluşturduktan birkaç ay sonra yeni renk seçenekleri sunmayı alışkanlık haline getiren üreticilerden birisi de, Samsung oldu. Galaxy S10 için yeni renk seçeneği satışa sunuldu.

Kısa mühlet önce Kardinal Kırmızısı olarak tanımladığı Kırmızı Galaxy S10 modelini Avrupa’da listeleyen Samsung’un, ” duman dalgası mavisi ” olarak tanımlanan yeni renk seçeneği birinci etapta Çin’deki kullanıcılara sunulacak.

Galaxy S10 renk seçeneklerine duman dalgası mavisi ekleniyor!

Henüz yeni renk seçeneğine sahip olan Galaxy S10 modellerinin fiyatı hakkında net bir bilgi paylaşılmadı. Lakin, başta Kırmızı Galaxy S10 olmak üzere öteki modelleri dikkate aldığımız fiyat olağan modeller ile neredeyse birebir olacak.

Galaxy S10, Çin’de satışa sunulduğunda birinci birkaç hafta içerisinde 500.000 adet satmayı başarmış ve tıpkı vakitte Galaxy S9’un satışlarını ikiye katlamıştı.

Hem Galaxy S10 hem Galaxy S10 Plus için bu renk seçeneği satışa sunulacak. Daha evvel olduğu üzere teknik özelliklerde rastgele bir değişim yaşanmayacak.

Her iki akıllı telefon gücünü Samsung’un 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli  Exynos 9820 işlemcisinden alıyor. Galaxy S10 modelinde 6.1 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlük sunan ve 19:9 formatında olan bir ekran yer alıyor. Galaxy S10 Plus ise 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip.

Başa dön tuşu