5000 mAh bataryalı Vivo Z1 Pro tanıtıldı!

PUBG Mobile 2019 Dünya Kupası’nın resmi sponsorlarından Vivo, uzun müddettir beklenilen yeni akıllı telefonu Z1 Pro‘yu nihayet tanıttı. Vivo Z1 Pro delikli ekranı, üçlü art kamerası ve 5000 mAh kapasiteli bataryası ile dikkat çekiyor.

Tasarımsal açıdan Vivo Z5x ile tıpkı olan aygıt, işlemci ve ön kamera kelam konusunda olduğunda değerli farklılıklar içeriyor. Gelin, artık Vivo Z1 Pro özellikleri ve fiyatı üzere merak edilen ayrıntılara daima birlikte göz atalım.

Vivo Z1 Pro özellikleri ve fiyatı

6.53 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunan telefon, Vivo’nun delikli ekrana sahip birinci telefonu. Bu delik içerisinde 32 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.0 diyaframa sahip ön kamera yer alıyor.

10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.3 GHz suratında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 712‘den güç alan telefon, 4 GB ve 6 GB RAM seçeneği sunuyor. Depolama tarafında ise 64 GB ve 128 GB olarak iki farklı seçenek sunuluyor.

16 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.8 diyaframa sahip ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 diyaframa sahip derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.

microUSB portunun kullanılmaya devam edildiği telefonun 5000 mAh kapasiteli bataryası 18W süratli şarj dayanağına sahip. Karşıt şarj özelliği sayesinde öbür aygıtları şarj edebilen telefon, Android Pie işletim sistemi ile kutudan çıkıyor.

Üç farklı renk seçeneği bulunan telefonun başlangıç fiyatı 217 dolar olarak açıklandı. Bu 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip model için geçerli olan fiyat.

Başa dön tuşu