Instagram dinleme iddialarına karşı yanıt verdi

Gündelik hayatta konuştuğunuz şeylerin internette reklam olarak karşınıza çıkabildiğini fark etmişssinizdir. Bu durum hakkında sorulan sorulara Instagram CEO’sundan açıklama geldi. Instagram dinleme iddialarına karşı karşılık verdi.

Instagram dinleme savlarına karşı karşılık verdi!

Instagram’ın bağlı bulunduğu Facebook, sık sık gizlilik ihlalleri ile gündeme geliyor. Ana kuruluşun bu tıp meselelerle sık sık gündeme gelmesi, Instagram tarafında da kimi soru işaretleri yaşarmayı başarıyor. Bu soruların gitgide artması üzerine Instagram CEO’su Adam Mosseri, bahisle ilgili bir ekip açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında açıklama yapan Mosseri, uygulama üzerinde görüntülenen reklamların aramalara dayalı olarak kullanıcıların karşısına sunulduğunu tabir etti. Kullanıcıları dinleme olayının pek gerçekçi olmadığına değinen Mosseri, bu durumun büsbütün şans eseri olduğunu belirtiyor.

Sonuç olarak Instagram bizleri dinlemediğini belirtse de, bu durum bizleri izlediği gerçeğini de değiştirmiyor. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz, emsal bir durumla daha evvel karşılaştınız mı?

Başa dön tuşu