S-Pen olmasa Galaxy Note serisi nasıl olurdu?

Galaxy Note serisi satışa sunulduğu günden bu yana S-Pen ile yani kalemle geliyor. Akıllı telefon dünyasının tanınan kaynaklarından Ice Universe ise S-Pen nedeniyle Galaxy Note serisinin birçok özellikten yoksun kaldığını savunuyor.

Bir teknoloji editörünün S-Pen’in sona ermesi gerektiğine dair yazdığı makaleye cevap veren Ice Universe, Samsung mühendisleri ile bu konuyu geçtiğimiz devirlerde konuştuğunu belirtiyor. Paylaşılan ayrıntılar epeyce dikkat çekiyor.

S-Pen olmasa Galaxy Note serisi daha yenilikçi olabilirmiş!

Zira, S-Pen olmasa Galaxy Note serisine 800 mAh daha fazla batarya kapasitesi eklenebileceği belirtiliyor. Ayrıyeten, S-Pen’in kamera tarafında büyük değişimlere ve daha ince ekran çerçevelerine pürüz olduğu sav ediliyor.

Bu tezlerin doğruluk hissesi çok yüksek. Çünkü, aşağıdaki görselde Galaxy Note 8 modelinin iç donanımını görebiliyorsunuz. S-Pen için ne kadar büyük bir alan ayrıldığı gözler önüne seriliyor.

Tabi, burada kullanım gayesi büyük bir ehemmiyet taşıyor. S-Pen sayesinde çok süratli bir halde not almak, telefonu adeta bir not defteri olarak kullanmak mümkün. Birebir biçimde S-Pen’i kullanarak çok başarılı çizimler yapılabiliyor.

Sizce, Galaxy Note serisinde S-Pen’e yer verilmeye devam edilmeli mi? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

Başa dön tuşu