2019 iPhone kalıpları internete düştü!

Tanıtım tarihine her geçen gün yaklaşıktıkça sızıntılarıyla gündeme gelen 2019 iPhone modellerinin kalıpları internete düştü. 2019 iPhone kalıpları, aygıtlar hakkında birçok ayrıntısı ortaya çıkarıyor.

2019 iPhone kalıpları 3 kamerayı işaret ediyor

Mark Gurman isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya atılan manzara, telefonların kamerası hakkında birçok bilgi veriyor. Bu imaja nazaran 2019 iPhone modellerinden biri, iki art kamera kurulumuna sahipken başka iki model, 3 art kamera kurulumuna sahip olacak.

Ayrıca ortaya çıkan kalıplar, 2019 iPhone tasarımları hakkında da bilgi veriyor. Bu tasarım, daha evvelden ortaya çıkan sızıntılardaki tasarım ile epey benzerlik gösteriyor. Kamera kurulumunu köşeleri oval bir kare içine alan aygıtta kameralar sağ üst köşede yer alacak.

Apple’ın bu radikal tasarım değişikliğinin gerisindeki en büyük sebep kamera donanımı oluyor. Tasarım değişikliği, kamera donanımlarındaki büyük farkları açık açık ortaya koyuyor.

Tabi bu bilgilerin katılaşmadığını de belirtmemizde yarar var. Lakin 3’lü kamera üzere ögelerin artık neredeyse katılaştığını belirtebiliriz. Ayrıyeten iPhone XR‘ın yeni versiyonunda 2 kamera alacağı da neredeyse mutlaklaşan bilgiler ortasında yer alıyor.

Başa dön tuşu