2019 iPhone modellerinin anakartı ortaya çıktı!

2019 iPhone modellerinin anakartı hakkında yeni bilgiler geldi. Sonbahar döneminde üç yeni iPhone modeli ile teknoloji gündemine damgasını vurmak isteyen Apple, kendi aygıtlarının anakartları üzerinde çalışmaya devam ediyor. İnternet basınına sızdırılan bir imaj, iPhone 11‘e ilişkin olduğu argüman edilen bir anakart olarak dikkatleri üzerine çekti. Pekala, 2019 iPhone modelleri için paylaşılan öbür bilgiler neler?

:: https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/iphone-11-bataryasi-icin-onemli-adim/

2019 iPhone modellerinin anakartı nasıl?

Kullanıcıların en çok şikayet ettiği bahislerden biri olan batarya, Apple grubunun de gözünden kaçmadı. Bu bağlamda, donanım dizaynında eski usule dönmeye karar veren firma, iPhone XS ve iPhone XS Max telefonlarında olduğu gibir L hali bir dizaynı kullanmayacak. Amerikalı akıllı telefon üreticisi, bundan evvel, dikdörtgen bataryayı iPhone XR‘ın üretiminde kullanmıştı.

2019 iPhone modelleri haleflerine benzeyecek mi?

Görseldeki anakartın kodu olan ‘1019′, Mart 2019 manasına geliyor. Göze çarpan bir diğer kısım ise çip ve devre tertibinin mevcut iPhone XR’dan farklı olması. Bunun dışında, bir sonraki iPhone XR’ın çift lensli art kamera sistemine, yenilenmiş yeşil ve lavanta renklerine ve 4GB RAM özelliğine sahip olması bekleniyor.

Cihazın, ayrıyeten, iki taraflı kablosuz şarjın çalıştırılabilmesi adına yüzde altıya kadar daha büyük bir batarya kullanacağı varsayım ediliyor. Şimdilik söylentiden ibaret olan bu büyüme atılımı, önümüzdeki günlerde resmileşecek mi daima birlikte göreceğiz.

Başa dön tuşu