2019 Samsung 8K QLED TV’leri denedik! (Video)

Henüz Türkiye‘de satışa sunulmayan fakat kısa bir müddet sonra satışa sunulacak olan 2019 Samsung 8K QLED TV‘leri Dubai’de deneyimledik. İşte yeni 8K TV‘ler ve ardındaki teknolojiler.

Samsung’un Dubai’de düzenlediği Tech Talk etkinliğinde firmanın yeni 8K QLED TV modelleri görücüye çıkartıldı ve ardındaki teknolojilerle birlikte, farklı eserlerle karşılaştırma imkanı bizlere sunuldu.

Samsung tarafından geliştirilen ve yapay zeka takviyesine sahip Quantum işlemcisiyle birlikte, manzara kalitesini önemli derecede artıran Samsung, bu sayede OLED televizyonların sunduğu kimi avantajları da, QLED panel ile kullanıcılara sunuyor.

Bu videomuzda Samsung’un Quantum işlemcisinin yeteneklerine, yapay zekanın çalışma yapısına, algoritmasına ve sunduğu tüm yeteneklerine yakından bakıyoruz.

2019 Samsung 8K QLED TV’leri denedik!

8K TV’ler için şimdi kâfi kaynak olmasa da, geliştirilen yeni işlemci sayesinde mevcut imajları çok daha yüksek kalitede görmemizin hedeflendiği yeni Samsung 8K QLED TV modelleri, oyunculara da göz kırpıyor.

Yaptığımız testlerde hayli düşük imput lag yani giriş gecikmesi bulunan yeni 8K QLED TV’ler, Free Sync dayanağı ve otomatik oyun modu üzere geliştirmelerle oyunculara başka televizyonlardan çok daha yeterli bir tecrübe sunuyor.

Siyah rengindeki iyileştirmeler, manzaranın yapay zeka ile geliştirilmesi, geliştirilen düşük gecikme mühletleri ve pek çok daha fazlası. Hepsi videomuzda. Düzgün seyirler…

Başa dön tuşu