Fiyatı düşen telefonlar! (Video)

Özellikle ülkemizdeki akıllı telefon fiyatlarının her geçen gün artığını görüyoruz. Bu yüzden daha evvel tanıtılan ve sonradan fiyatları düşen akıllı telefonlar, telefon almak isteyenler için ülkü bir tahlil olabilir. Biz de bu videomuzda fiyatı düşen akıllı telefonlar listesiyle karşınızdayız.

Fiyatı düşen telefonlar!

Eğer ki akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız ve birebir vakitte cebinizi düşünüyorsanız, bu listedeki akıllı telefon modellerinden biri ilginizi çekebilir.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizi, fiyatı düşen telefonlar videomuzla baş başa bırakalım. Âlâ seyirler…

Fiyatı düşen telefonlar 2019

2018 yılı içerisinde ya da bu yıl lanse edilip fiyatı düşen kimi akıllı telefon modellerini sizler için listeledik. Neredeyse her fiyat aralığında bir modele yer verdiğimiz fiyatı düşen telefonlar 2019 listemizden, kendinize uygun bir akıllı telefon modeli bulabilirsiniz.

iPhone Xs

Apple’ın 2018 yılının Eylül ayında duyurmuş olduğu amiral gemisi modeli iPhone Xs listemizin birinci sırasında yer alıyor. Ülkemizde birinci satışa çıktığında 9.899 liralık fiyat etiketine sahip olan modelin şu anda farklı satış kanallarında 9.200 liralık fiyat etiketiyle satıldığını görüyoruz.

En güçlü taşınabilir işlemcilerden biri olan A12 Bionic’ten güç alan telefon, sunduğu 5.8 inçlik ekran boyutuyla da büyük telefon sevmeyenlerin tercihi olabilir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Başa dön tuşu