Spotify podcast ve müzikler ayrılıyor!

Son vakitlerde podcast’ler üzerine önemli çalışmalar yürüten Spotify, son yayınladığı güncelleme ile birlikte podcast ve müzikleri birbirinden ayırıyor. Bir müddet evvel Spotify podcast‘leri keşfet kısmında göstererek de bunu doğrulamıştı. Artık de yeni Spotify güncellemesi ile birlikte podcast’ler biraz daha ön plana çıkıyor.

Spotify podcast’leri başka pencerede listeleyecek

Bir müddettir test edilmesinin akabinde nihayet kullanıcılar sunulan bu güncelleme ile birlikte Spotify, podcast yayınlarını ve müzikleri iki farklı sekme ayırıyor. Müzikler sekmesinde çalma listesi, sanatçı ve albümler yer alıyor. Podcast sekmesinde ise kısımlar, indirilenler ve gösteriler yer alıyor.

Bu özellik sayesinde podcast dinleyicileri, istedikleri şeye daha kolay bir halde ulaşabiliyorlar. Yapılan podcast aramalarında çıkan sonuçlar daha kolay değerlendirilebiliyor ve geçmiş bölümleri kolaylıkla bulabiliyorlar.

Podcast’lerin son vakitlerde ülkemizde de epeyce ilgiyle karşılandığı görülüyor. Bu durum şu anda tüm dünyada bu formda. Anlaşılan Spotify da podcast uygulamaları ortasında da ön plana çıkmayı hedefliyor. İlerleyen günlerde yapılan podcast çalışmaların daha da çoğalması beklentiler ortasında yer alıyor.

Başa dön tuşu