OnePlus 7 serisi için artırılmış gerçeklik müjdesi!

OnePlus 7 serisi sevenlere müjde! Google tarafından geliştirilen ve bir yazılım geliştirme kiti olan Google ARCore, sanal içerik ile gerçek içeriği buluşturmak isteyenlere yardımcı oluyor. 2017 yılında duyurulan yazılım, gün geçtikçe popülerliğini artırmaya devam ediyor.

OnePlus  7 serisi artırılmış gerçeklik ile buluştu!

OnePlus 7 serisi ile iş yapmayı seçen Google, artırılmış gerçeklik yazılımını birtakım başka telefonlarda kullanmaya devam ediyor. Huawei P30, P30 Pro, Google Pixel 3a/3aXL, LG G8 ve LG V50 modelleriyle birlikte kıyasıya bir yarışa giren OnePlus ailesi, aslında Google ARCore’a yabancı değil. Çünkü 2016 yılında duyurulan OnePlus 3T aygıtı da arama motorunun artırılmış gerçeklik yazılımını kullanıyordu.

Google ARCore güncellemesini alan OnePlus 7 telefonları açıklandı. Liste, şu formda: OnePlus 7OnePlus 7 Pro ve OnePlus 7 Pro 5GARCore by Google olarak isimlendirilen yazılımın ayrıntılarına “buradan” ulaşabilirsiniz. Şirketin, aslında, özgün AR projesi olan Project Tango, donanım kısıtlamaları sebebiyle performans bakımından yetersizdi. ARCore ise bu dezavantajlardan sıyrıldı. Hiç elbet ki bu durum, şimdiki başarısına büyük ölçüde katkıda bulundu.

Başa dön tuşu