Galaxy A50 yeni güncelleme ile kamerasını güçlendiriyor

Yıl başında MWC 2019‘da tanıtılan Galaxy A50 uygun fiyatı ve hayli uygun donanım özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bugünlerde ise Samsung Galaxy A50 yeni güncelleme sayesinde kamerasına gece modu ve süper yavaş çekim modunu ekleyecek.

Galaxy A50 yeni güncelleme ile kamerasını güçlendiriyor!

Galaxy A50, ay başında yayınlanan güvenlik güncellemesinin akabinde yeni günceleme ile çeşitli güvenlik sorunları ve stabilite meselelerini çözdü. Lakin bu yeni güncelleme kameraya değerli özellikleri de barındıracak üzere duruyor. Seri numarası A505FDDU2ASF2 olan yeni güncelleme Galaxy A50 kamerasına gece modu ve süper yavaş çekim görüntü kaydını da beraberinde getiriyor.

Buna ek olarak, telefon, son vakitlerde Galaxy S9, Galaxy Note 9 ve Galaxy S10‘a gelen bir özellik olan Bixby Vision gerektirmeden kamera uygulamasından QR kodlarını tarayabilme özelliğini de bu güncelleme ile barındıracak.

Bölgesel olarak yavaş yavaş dağıtılan bu seri numaralı güncelleme aygıtınıza ulaştıysa ve bu iki yeni kamera özelliğine erişim sağlayamıyorsanız kamera ayarlarını sıfırlayarak bu özelliklere erişim sağlayabileceksiniz. Birebir sorun daha evvel de Galaxy A30 ve Galaxy A40 modellerindeki güncellemelerde yaşanmıştı. Ancak kamera ayarlarınızı sıfırlayarak sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.

Ayrıntılı anlatmak gerekirse, Kamera uygulamasını açarak kamera ayarlarını açın. Kamera ayarlarını açmak için dişli simgesine dokunun. Akabinde sonuna kadar aşağı kaydırırken bulunan Ayarları sıfırla seçeneğine basarak kamera ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.

Başa dön tuşu