iPhone müzik indirme programları

iPhone müzik indirme programları makalemizde sizlerle Apple markalı akıllı telefonlarınız için en âlâ müzik indirme programları listesini paylaşıyoruz. İster spor yaparken, ister dinlenirken, ister de yolda yürürken bir gün içinde en fazla gereksiniminiz olan şey keyifli bir müzik olabilir. Bunun için müzik indirme programları bulunuyor. Android ya da iOS işletim sisteminde farklı başka yer alan programlardan, iPhone müzik indirme programları bu makalemizin ana konusu.

iPhone müzik indirme programları

Diğer tüm yeteneklerinin yanında iPhone müzik dinlemek için de hayli başarılı bir akıllı telefon. Her iPhone kullanıcısının merak ettiği değerli sorulardan biri, en âlâ iPhone müzik indirme programları hangileri? Zira, App Store’da bunun için çok sayıda uygulama bulunuyor.

Şimdi gelelim bu programların ayrıntılı listesine.

Spotify

Listenin en başında bu ismi görmek sizi şaşırtmış olamaz. Piyasaya çıktığından beri müzik uygulamaları ortasında en üst sırada yer almayı başaran Spotify birebir vakitte en uygun iPhone müzik indirme programları ortasında sayılabilir. İstediğiniz müziği telefonunuza indirdikten sonra çevrimdışı özelliği sayesinde her yerde bu şarkıyı dinleyebilirsiniz. Tabi bunun için premium üyelik sahibi olmanız gerektiğini hatırlatalım. Ayrıyeten, buradan indirdiğiniz müziklere telefonunuzdan değil sadece uygulama üzerinden ulaşabildiğinizin de altını çizelim.

Turbo Downloader

İndirme programları ortasında sayabileceğimiz bu uygulamanın yeteneği aslında sadece müzik indirmek değil. Program tıpkı vakitte belge yöneticisi, görüntü ve müzik çalar olarak da kullanılıyor.

iPlay

Bir iPhone sahibi iseniz, iPlay uygulamasını aygıtınıza indirmeyi düşünebilirsiniz. Hem internet üzerinden müzik dinleyebildiğiniz uygulama hem de istediğiniz müzikleri kolay kolay indirmenize imkan sağlıyor. Bu uygulamanın değerli bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Freegal Music

Veritabanında 7 milyona yakın müziğin yer aldığı Freegal Music da iPhone müzik indirme programları ortasında sayılabilir. Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken, arama çubuğuna indirmek istediğiniz şarkıyı yazmak. İndirdiğiniz şarkıyı kısa müddette dinlemeye başlayabilirsiniz.

Tubidy

iOS işletim sistemi için geliştirilmiş Tubidy, hem iPhone hem de iPad için müzik indirme programları ortasında yer alıyor. Uygulama üzerinden YouTube görüntüleri izleyebiliyor olmanız da uygulamanın elini kuvvetlendiriyor. Ayrıyeten, görüntüleri dilerseniz ses formatında kayıt bile edebiliyorsunuz. Bu basamakta kendi zevkinize nazaran de oynatma listesi oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz. iPhone müzik indirme programları ortasında bu uygulamanın da hayli fazla kullanıcıya sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Başa dön tuşu