OnePlus 7 duyuruldu! İşte özellikleri ve fiyatı!

Akıllı telefon kesiminde amiral gemisi katili olarak tanımlanan OnePlus, Londra’da yeni amiral gemilerini tanıttı. Üst düzey özellikleri ile dikkat çeken OnePlus 7 Pro‘nun yanı sıra daha uygun fiyatlı OnePlus 7 modeli tanıtıldı.

Gelin, artık damla çentikli ekrana ve üst düzey donanıma sahip olan aygıtın ayrıntılarına: OnePlus 7 özellikleri ve fiyatı üzere merak edilenlere göz atalım.

OnePlus 7 özellikleri ve fiyatı!

OnePlus 6T ve 7 Pro’nun karışımı olan telefonun 6.41 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlük sunan AMOLED ekranı, parmak izi okuyucuya mesken sahipliği yapıyor. OnePlus 7 Pro ile misal formda aygıta Snapdragon 855 güç veriyor.

UFS 3.0 teknolojisi sayesinde yüksek performanslı bir depolama ünitesine sahip olan telefon, 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB depolama sunuyor.

Arka tarafta emsal biçimde 48 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, 7 Pro’daki f/1.6 diyaframın bilakis bu kamera 1.7 diyaframa sahip. İkinci kamera ise ultra geniş açılı yahut telefoto’nun tersine yalnızca bir derinlik sensörü.

4K çözünürlükte 60 FPS görüntü kaydı yapılabilirken, Full HD çözünürlükte 240 FPS görüntü kayıt imkanı sunuluyor. Aygıtın ön tarafında ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. OnePlus 7 Pro ile benzeri halde stereo hoparlörlerinin yer aldığı telefon, 3700 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

Cihazın başlangıç ( 6 GB RAM / 128 GB depolama ) modeli 500 sterlin ( Doğrudan çevrildiğinde: 3900 TL )  fiyat etiketine sahip.

Başa dön tuşu