Galaxy Fold çıkış tarihi ortaya çıktı!

Samsung’un merakla beklenen katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold çıkış tarihi hakkında orijinal savlar ortaya atıldı. Bakalım ekran problemleri nedeniyle çıkışı ertelenen akıllı telefon ne vakit piyasaya çıkacak?

Galaxy Fold çıkış tarihi çok yakında duyurulacak!

2019 yılına damgasını vuran aygıtlardan olan katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar tüketiciler tarafından merakla bekleniyor. Samsung tarafından geliştirilen Galaxy Fold’un birinci örnekleri ise geçtiğimiz aylarda kimi basın mensuplarına gönderilmişti. Lakin yaşanan kimi ekran sıkıntılarından ötürü aygıtın çıkış tarihi ne yazık ki belgisiz bir tarihe ertelendi.

Ön siparişleri toplayan ve Nisan ayında piyasaya sürülmesi planlanan katlanabilir ekranlı akıllı telefon için Samsung cephesinden yeni bir bilgi geldi. Ekran sineması problemini ve menteşe sistemindeki problemleri gideren Samsung, aygıtın satışa çıkmaya hazır hale geldiğini belirtiyor.

Her ne kadar hususla ilgili resmi bir açıklama olmasa da ortaya çıkan söylentilere nazaran Galaxy Fold Haziran yahut Temmuz ayı içerisinde satışa sunulacak. Resmi açıklamanın ise çok yakında yapılacağı argüman ediliyor.

Başa dön tuşu