Hepsiburada Galaxy M10 indirimi başlıyor

Babalar Günü geliyor. Bu özel güne az bir vakit kala Hepsiburada, akıllı telefon dünyasına yeni giriş yapacak babalara da hitap eden yeni kampanyasını duyurdu. Hepsiburada Galaxy M10 indirimi için sayılı saatler var.

Hepsiburada Galaxy M10 indirimi için geri sayım başlıyor

11 Haziran günü saat tam 12:00’da başlayacak olan kampanya, ister kendinize isterseniz de Babalar Günü hediyesi olarak babanıza alabileceğiniz ülkü bir telefonu tüketicilere sunuyor. Stoklarla hudutlu olan kampanyada Galaxy M10 indirimi için saat tam 12:00’da Hepsiburada’da olmak gerekiyor. Kampanyanın müddetinin büsbütün stoklarla sonlu olduğunu altını çizmek gerekiyor. Stok durumuna nazaran kampanya sona erecek. Şayet, Galaxy M10 sahibi olmak istiyorsanız uygun fiyat için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

11 Haziran’da saat tam 12:00’da başlayacak indirim için aşağıdaki linke tıklayarak Galaxy M10’u sepetinize atabilirsiniz.

Samsung Galaxy M10 özellikleri

6,2 inçlik sonsuz ekran teknolojisiyle gelen Galaxy M10 ,720 x 1520 (HD+) piksel oranında ekran çözünürlüğü sunuyor. Yüzde 81,56’lık ekran kasa oranına sahip telefon, damla çentik ekran dizaynıyla trendleri takip ediyor.

Gücünü Exynos 7870’den alan telefonda 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Grafik ünitesi tarafında ise Mali-T830 MP1 yer alıyor. Telefonun sahip olduğu teknik özellikleriyle akıllı telefon dünyasına giriş yapacak kullanıcılar için ülkü olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy M10 özellikleri ortasında kamera ayrıntısına da bakmak gerekiyor. Telefonun ardında ikili kamera heyetimi karşımıza çıkıyor. 13 Megapiksel ana kameraya 5 Megapiksellik ikinci kamera eşlik ediyor. Ana kameranın  Portre Modu (Bokeh), Panorama, HDR, Otomatik Odaklama, Coğrafik Pozisyon Etiketleme, Seri Çekim (Burst) Modu ve 1.12μm piksel modları bulunuyor.

İkinci kamera ise 120 derecelik geniş açıya sahip. 1080p görüntü kaydına imkan sağlayan kameralara önde de 5 Megapiksellik kamera eşlik ediyor. Bu kamera da 1080p görüntü kaydı yapabiliyor.

Kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çıkan telefon, 3.400 mAh’lik bataryadan besleniyor.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu